Appartementen

In onderstaand overzicht staan alle aangesloten ondernemers met appartementenverhuur die verspreid liggen in de gemeente Horst aan de Maas. De gemeente van de champignonteelt, het streekmuseum De Locht, het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum en het Aardbeienland. Kom naar Noord - Limburg en maak kennis met het leven tussen Maas en Peel. De appartementen zijn allen van goede kwaliteit.
KapelMolen in MeterikHuis uit 1786

Klik op een marker voor meer informatie

Zoeken per categorie

Zoeken

Zoek op de kaart naar uw locatie
Zoek per categorie>

Bed&Breakfast

 

Appartementen

 

Campings

 

Herberg

 

Vakantiewoningen

 

Groepsaccommodatie

 
Zoek op naam, eigenaar en/of plaats
meerdere
 
<< terug | Resultaten
Vakantieverblijf Boszicht
Dave Bos en Trudy Hanraets
Stokterweg 9
5973 PW Lottum
Telefoon: 077-4631213
E: info@boszichtlottum.nl
W: www.boszichtlottum.nl
Onze 3 appartementen zijn voorzien van c.v., complete keuken, badkamer, apart slaapgedeelte, tv en wifi.
Geschikt voor 2-4-6 personen of groepen tot 16 personen.
Als groep kan men alle appartementen en de aangebouwde serre gebruiken. De appartementen Zuid en Noord zin rolstoelvriendelijk ingericht.
Vakantie aan de Maas
Molenberg 7
5872 AJ Broekhuizen
Telefoon: 077-3745176 | 06-28083664
E: mjvernooy@hotmail.com
W: www.vakantieaandemaas.nl
Prachtig appartement/vakantiehuis, gelegen in het pittoreske dorpje Broekhuizen tegenover Arcen, met een panoramisch uitzicht over de Maas in beide richtingen. Broekhuizen is rijk aan gezellige restaurants met terrasjes aan de Maas. U kunt fietsen door bos-en natuurgebieden, over rustige wegen en paden. Het appartement is geschikt voor individuele reizigers, stellen, zakelijke reizigers en gezinnen tot 5 personen. Wij beschikken over een steiger zodat een boot er ook kan aanleggen. Vanuit de comfortabele woonkamer en het balkon heeft u een groots uitzicht over de Maas.
Herberg De Lindehoeve
José Rouwet
Horsterweg 51
5971 ND Grubbenvorst
Telefoon: 077-3270135 | 06-51334435
E: info@delindehoeve.info
W: www.herbergdelindehoeve.com
Het appartement ligt in de grote Herberg op de bovenverdieping. De toegangsdeuren van het appartement en de kamers liggen in dezelfde gang wat een combinatie van gebruik goed mogelijk maakt. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een eigen keuken, gezellige banken en stoelen en een tv. ’s Avonds is er natuurlijk ook plaats op een van onze heerlijke terrassen. U kunt zelfs een ontbijtje bijboeken voor maar € 10,- pp.
Bergerhof recreatie
Mariet Christiaens
Op den Bergen 8
5975 NS Sevenum
Telefoon: 077-4672593 | 06-12810700
E: christiaens.m@bergerhof.org
W: www.bergerhof.org
De appartementen op Bergerhof zijn een gedeelte van onze historische boerderij. En zijn gelegen aan een hofje met ieder ’n eigen gemeubileerd terras. Volledig en sfeervol ingericht met cv . Alle bedden zijn voorzien van dekbed. Tevens kan er gebruikt worden gemaakt van draadloos internet.
Camping/Appartem. De Kasteelse Bossen
Martin en Bea Maas
Nachtegaallaan 4
5962 PA Melderslo
Telefoon: 077-3987361
E: info@dekasteelsebossen.nl
W: www.dekasteelsebossen.nl
Op de 1e verdieping boven onze kantine hebben we 3 luxe ingerichte appartementen te huur. Elk appartement heeft zijn eigen kleur en is kompleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Bij de gezellige kantine (met bar, haard en biljart) is een terras en een jeu de boules baan. Ideaal voor de wandelaar en fietser. Wij zijn aangesloten bij de ACSI, ANWB en VeKaBo.
Vakantieverblijf De Rozenhorst
Fam. Ramakers
Hoofdstraat 45
5973 ND Lottum
Telefoon: 077-3270340
E: info@rozenhorst.com
W: www.rozenhorst.com
De appartementen bevinden zich in een historische boerderij die stamt uit de 18de eeuw. Hier kunt u lekker van uw welverdiende vakantie genieten. Leuk gemeubileerd; met volledig ingerichte keuken en met vloerverwarming. Het terras, gelegen op het zuiden, is via de tuindeur vanuit de woonkamer te bereiken. We hebben woningen voor 2 of 6 personen. In overleg kunnen we stapelbedden plaatsen, in totaal maximaal onderdak voor 26 personen.
© 2013 www.slapeninlimburg.nl - Contact: info@slapeninlimburg.nl - Realisatie MAKN Productions