Campings

Recreatie en vakantie staan hoog in het vaandel in Horst aan de Maas. Er is genoeg te doen en te beleven. Sport of zwemmen, kamperen of luieren. Veel plezier is te beleven aan het afwisselende landschap dat vanaf vele fiets- en wandelroutes te bewonderen valt.
Campings van kwaliteit zijn er volop in het gehele gebied rondom Horst. Van klein tot middelgroot en van alle gemakken voorzien.
Horst aan de Maas

Klik op een marker voor meer informatie

Zoeken per categorie

Zoeken

Zoek op de kaart naar uw locatie
Zoek per categorie>

Bed&Breakfast

 

Appartementen

 

Campings

 

Herberg

 

Vakantiewoningen

 

Groepsaccommodatie

 
Zoek op naam, eigenaar en/of plaats
meerdere
 
<< terug | Resultaten
SVR Camping de Gortmeule
Fam. Hoeijmakers
Gortmolenweg 19
5961 NX Horst
Telefoon: 077-3982552
E: info@gortmeule.nl
W: www.gortmeule.nl
Camping de Gortmeule is een kindvriendelijke camping met o.a. diverse speeltoestellen, een grote trampoline, basket, een Jeu-de-boules baan en een zandbak.
Er is ook een recreatieruimte aanwezig met o.a. tafeltennis, tafelvoetbal en een sjoelbak. Langs de boerderij komt geen doorgaand verkeer.
Uiteraard zijn alle plaatsen voorzien van een stroomaansluiting en is op de gehele camping gratis draadloos internet mogelijk!
Camping Landhuis de Maashof
Familie Vergeldt
Veerweg 9
5973 NS Lottum
Telefoon: 077-4631924 | Fax:077-4632472
E: info@demaashof.nl
W: www.demaashof.nl
Landhuis De Maashof is een kleine camping waarop de roos de hoofdrol speelt. Er staan veel rozen op de camping en er is een rozentuin. Een aantal plaatsen hebben uitzicht op de Maas, voor kleine tenten is er de Maasweide waar u direct aan het water staat. Bij de camping is een theeschenkerij waar de huisgemaakte rozentaart geserveerd wordt, maar er zijn ook kleine gerechtjes met rozen bereid. Er is een sfeervol winkeltje met rozendelicatessen en de leukste rozengeschenken.
S.V.R. Camping de Merel
Monique Lauterfeld & Eckhardt Schraven
Broekhuizerdijk 44
5962 NM Melderslo
Telefoon: 06-52841414
E: welkom@svrcampingdemerel.nl
W: www.svrcampingdemerel.nl
Onze SVR-camping de Merel is gelegen te Melderslo, Noord-Limburg, aan de A73. Het terrein is 1 ha. groot en voorzien van een groene windsingel. We hebben 20 plaatsen. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen opgesteld. Er is een goede sanitaire voorziening. Op ± 500 mtr afstand van de camping begint een pracht van een natuurgebied met een rijke flora en fauna.De gasten komen in onze omgeving ruimschoots aan hun trekken door de diverse fiets- en wandelroutes.
Vakantieverblijf Boszicht
Dave Bos en Trudy Hanraets
Stokterweg 9
5973 PW Lottum
Telefoon: 077-4631213
E: info@boszichtlottum.nl
W: www.boszichtlottum.nl
Camping Boszicht is een kleinschalige minicamping in het rozendorp Lottum. Gelegen in het buitengebied en op loopafstand van het centrum, bossen en de maas. De camping heeft 8 plaatsen voorzien van elektra en een apart trekkersveld voor 4 trekkerstenten. Gratis wifi op het gehele campingterrein, verwarmd sanitair gebouw met voldoende voorzieningen. Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd.
Tevens te huur: Caravan met voortent, 4 vaste slaapplaatsen en televisie.
Vakantieverblijf De Rozenhorst
Fam. Ramakers
Hoofdstraat 45
5973 ND Lottum
Telefoon: 077-3270340
E: info@rozenhorst.com
W: www.rozenhorst.com
De camping is echt landelijk gelegen en heeft 15 plaatsen verdeeld over kleine veldjes gescheiden door gemengde hagen tussen hoogstamfruit. Elke plaats heeft 10 A; wateraansluiting en afvoer. De camping is gelegen op goed doorlatende zandgrond. Het sanitair, 6 wc’s en 6 douches, is nieuw. Een buiten- en een binnenaanrecht met warm water. Met wasmachine en droger. Er is draadloos internet.
`t Rouweelse veld
Piet en Wietje Selen
De Hees 44A
5976 NJ Kronenberg
Telefoon: 077-4674360
E: algemeen@rouweelseveld.nl
W: www.rouweelseveld.nl
Een kleinschalige minicamping gelegen in Kronenberg vlakbij Sevenum en Horst in Limburg. Op deze kleine boerencamping en kampeerboerderij in de gemeente Horst aan de Maas vindt u nog rust, ruimte en gemoedelijkheid en kunt u fietsen en wandelen in de groene landelijke omgeving van Noord-Limburg. De ideale kleine camping met schone sanitaire voorzieningen om er even uit te zijn en lekker te genieten. Tevens verhuur van een Pipowagen en 2 Kampeerbungalows en slechts 3 a 4 km van Toverland
Camping de Eendenkooi
Inge en René Leijsten-Cuppen
Nachtegaallaan 11
5962 PA Melderslo
Telefoon: 077-3985099
E: info@de-eendenkooi.nl
W: www.de-eendenkooi.nl
Camping De Eendenkooi ligt in een landelijke omgeving, dichtbij bossen met wandel- en fietsroutes. Een natuurbad en visgelegenheid zijn er op loopafstand te vinden. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen, er is een speelweide met speeltoestellen en zandbak. Er is een dierenweide met kippen, geitjes, etc.
Bergerhof recreatie
Mariet Christiaens
Op den Bergen 8
5975 NS Sevenum
Telefoon: 077-4672593 | 06-12810700
E: christiaens.m@bergerhof.org
W: www.bergerhof.org
Onze mini-camping beschikt over een nette sanitaire ruimte, en een slechtweeraccomodatie. Ook is er een vuurplaats onder een afdak.
Op het veld zijn diverse speeltoestellen,zwembad en skelters voor de kinderen aanwezig waarmee ze zich prima zullen vermaken. 
Bergerhof is gelegen aan vele wandel-en fietsroute’s
Camping/Appartem. De Kasteelse Bossen
Martin en Bea Maas
Nachtegaallaan 4
5962 PA Melderslo
Telefoon: 077-3987361
E: info@dekasteelsebossen.nl
W: www.dekasteelsebossen.nl
Onze camping heeft 39 ruime plekken voorzien van 6A, CAI en draadloos internet. Door de verdeling over 4 velden kunnen wij het iedereen naar de zin maken. Het goed onderhouden toiletgebouw bevat alle faciliteiten die u nodig heeft. In de vakanties is er een recreatieteam voor de kinderen (tot plm.10 jaar) aanwezig. Ook is er volop speelgelegenheid. Voor de senioren is er een jeu de boules baan en een gezellige kantine met bar, biljart en haard. Wij zijn aangesloten bij de ACSI, ANWB en VeKaBo.
© 2013 www.slapeninlimburg.nl - Contact: info@slapeninlimburg.nl - Realisatie MAKN Productions