Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties in en rondom Horst aan de Maas zijn er voldoende te vinden voor uw uitstapje met uw familie of vriendenkring. In Horst aan de Maas is het te doen. Als het gaat om de vele evenementen die hier plaats vinden, hoef je je niet te vervelen. Cultureel en sportief op hoog niveau. Geniet van hetgeen Horst aan de Maas u te bieden heeft.
Fietsen door de rozenveldenOverleg op een rozenveldoculerenRozendorp Lottum

Klik op een marker voor meer informatie

Zoeken per categorie

Zoeken

Zoek op de kaart naar uw locatie
Zoek per categorie>

Bed&Breakfast

 

Appartementen

 

Campings

 

Herberg

 

Vakantiewoningen

 

Groepsaccommodatie

 
Zoek op naam, eigenaar en/of plaats
meerdere
 
<< terug | Resultaten
Vakantiehuis aan de Heuvel
Frank en Bernadette Ewalds
Heuvelweg 14
5962AE Melderslo
Telefoon: 077-3988328 | 06-53926559
E: info@aandeheuvel.nl
W: www.aandeheuvel.nl
Ons sfeervolle vakantiehuis Aan de Heuvel is een ideale thuisbasis voor een gezellige vakantie.
De mooi ingerichte woning biedt plaats aan maximaal 15 personen en ligt aan de rand van "De Kasteelse Bossen" in het dorpje Melderslo. Er is in en om het huis genoeg te beleven en te zien! De kinderen kunnen buiten lekker ravotten en zich uitleven in de recreatieruimte. Deze regio biedt volop mogelijkheden voor actieve uitstapjes. Kortom: alles voor een geslaagde vakantie.
Vakantieverblijf De Rozenhorst
Fam. Ramakers
Hoofdstraat 45
5973 ND Lottum
Telefoon: 077-3270340
E: info@rozenhorst.com
W: www.rozenhorst.com
De appartementen bevinden zich in een historische boerderij die stamt uit de 18de eeuw. Hier kunt u lekker van uw welverdiende vakantie genieten. Leuk gemeubileerd; met volledig ingerichte keuken en met vloerverwarming. Het terras, gelegen op het zuiden, is via de tuindeur vanuit de woonkamer te bereiken. We hebben woningen voor 2 of 6 personen. In overleg kunnen we stapelbedden plaatsen, in totaal maximaal onderdak voor 26 personen.
Groepsaccommodatie Op de Meterik
Crommentuynstraat 53
5964 NL Meterik
Telefoon: 06-29385161 | 077-3987779
E: info@opdemeterik.nl
W: www.opdemeterik.nl
Bent u op zoek naar een sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen? Zoekt u bovendien een locatie waar U heerlijk kunt genieten van wandelen, fietsen, uitstapjes of van even lekker niets te doen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!
De accommodatie is een prachtig verbouwde schuur van onze langgevel boerderij. Het ligt aan de rand van de bebouwde kom van het kleine dorpje Meterik. Een prachtige omgeving met veel recreatiemogelijkheden. Het ligt centraal tussen het Nationaal park De Peel en Nationaal park de Maasduinen.
Herberg De Lindehoeve
José Rouwet
Horsterweg 51
5971 ND Grubbenvorst
Telefoon: 077-3270135 | 06-51334435
E: info@delindehoeve.info
W: www.herbergdelindehoeve.com
De groepsaccommodatie ligt in de kleine herberg in is geschikt voor maximaal 22 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit slaapkamers van verschillende groottes. U kunt zelfs een ontbijtje bijboeken voor maar € 10,- pp. Er zijn twee gezellige ruimtes met tv en houtkachel, de Zitkamer en het Gelag. Ruimtes waar mensen samenkomen om ervaringen uit te wisselen en gezellig te kletsen onder het genot van een drankje en een hapje. Ook kan dit zeker op een van onze mooie terrassen met een geweldig uitzicht.
Vakantieverblijf Boszicht
Dave Bos en Trudy Hanraets
Stokterweg 9
5973 PW Lottum
Telefoon: 077-4631213
E: info@boszichtlottum.nl
W: www.boszichtlottum.nl
Als groep heeft U de beschikking over 2 of 3 appartementen en aangebouwde serre, die als groepsruimte kan worden gebruikt. U heeft dan de beschikking over 2 of 3 keukens, 2 of 3 badkamer. Alle ruimtes zijn voorzien van cv, er is TV met dvd-recorder en wifi.
Appartement Zuid en Noord hebben samen 6 slaapplaatsen en bevinden zich op de begane grond. Appartement Midden heeft 2 slaapzolders met elk 5 slaapplaatsen.
Het Gebroken Slot
Veronique en Lou van den Hombergh
Venloseweg 71B
5971 PB Grubbenvorst
Telefoon: 06-53218748
E: info@hetgebrokenslot.nl
W: www.hetgebrokenslot.nl
Op een natuurrijk landgoed, tussen twee kabbelende beekjes en rivier de Maas, liggen de oorspronkelijke vakantiehuizen, de oudste uit 1648.
Je huurt één van de drie vakantiehuizen (max 4 , 8 en 10 persoons), onderdeel van een carré boerderij. 
De oever van de Maas en de steiger bieden volop mogelijkheid tot "vissen voor de deur". Er is een boothelling aanwezig. 
Golfliefhebbers opgelet! Het huis ligt tevens naast de, exclusief voor Gebroken Slot gasten te boeken, 9-holes (par 3-5) golfbaan Slottermolen.
© 2013 www.slapeninlimburg.nl - Contact: info@slapeninlimburg.nl - Realisatie MAKN Productions