Nieuws en Evenementen

Wij houden u graag op de hoogte over het laatste nieuws en evenementen op het gebied van recreatie in de regio. De vereniging wil er alles aan doen om u een prettig verbijf te bezorgen. De gemeente Horst aan de Maas kent vele mogelijkheden op dit gebied voor jong en oud. Aan de rechterzijde ziet u foto's van het  evenement  Kunst op Vakantie uit eerdere jaren. Ook dit jaar zal het weer worden gehouden..
Kunst op Vakantie 1Kunst op Vakantie 2Kunst op Vakantie 3Kunst op Vakantie 4

Klik op een marker voor meer informatie

Zoeken per categorie

Zoeken

Zoek op de kaart naar uw locatie
Zoek per categorie>

Bed&Breakfast

 

Appartementen

 

Campings

 

Vakantiewoningen

 

Groepsaccommodatie

 
Zoek op naam, eigenaar en/of plaats
meerdere
 

Kruip in de huid van een 19e eeuwse turfsteker en ervaar de prachtige omgeving van De Peel. In ongeveer 1 ½ uur voert de route Het Turfstekerspad u langs de historische plekken die belangrijk waren voor de turfstekerij en -handel in de 19e eeuw. Ook loopt de route een stukje over een echt stuk turfstekerspad!. 

Lengte: 8 km
Markering: Bewegwijzering ‘Turfstekerspad’ door Maasgaarden - gele bandjes
Startpunt : Pastoor Jeukenstraat 27, 5966 America

Voor meer informatie: www.liefdevoorlimburg.nl

De fietsroute telt circa 35 km. De tocht staat in het teken van de koningin van de bessen: de "blauwe bes”, en blijft gedurende het hele jaar zeer de moeite waard. 
In het voorjaar tijdens de bloeiperiode in april en mei geeft de plant sierlijke, opvallende wit-roze bloemen. Tijdens de zomermaanden zitten de planten vol met groene en blauwe besjes. In de herfst verkleurd het blad aan de struiken vuurrood en in de winter als de bladeren zijn gevallen, kleuren ook de stengels rood.
De wisselingen der seizoenen zijn hier duidelijk terug te zien in het landschap, en de Kasteelse Bossen en natuurgebied het Schuitwater zijn pareltjes om in te vertoeven.

Voor meer informatie: www.maasgaarden.nl

Het bewijzerde wandelnetwerk rondom Grubbenvorst is onderdeel van het Maasgaarden wandelnetwerk en biedt u in de directe omgeving van dit maasdorp 25 km wandelplezier. 
Met behulp van de knoopunten en de trajectinformatie stippelt u zelf een route uit.
 
De fietsroute telt circa 35 kilometer. De tocht staat in het teken van de koningin onder de groenten, de "asperge”. U fietst langs velerlei aspergepercelen en aspergetelers.

Voor meer informatie: www.maasgaarden.nl

© 2013 www.slapeninlimburg.nl - Contact: info@slapeninlimburg.nl - Realisatie MAKN Productions